ActualitateSliderSocialUltima ora

Cine sunt noii cetățeni de onoare ai municipiului Târgu Jiu

Municipiul Târgu Jiu are 4 noi cetățeni de onoare. Este vorba despre Dragoș Davițoiu, medic primar chirurgie generală, Gheorghe Udriște, fost director Metrorex, Eugen Butoarcă, director CEZ Oltenia, și Mihai-Alexandru Bratu, elev al CNTV Târgu Jiu. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că ceremonia de înmânare a celor 4 titluri va avea loc vineri, 19 mai, cu ocazia ședinței festive a Consiliului Local Târgu Jiu.

“Domnii Dragoș Davițoiu, Gheorghe Udriște, Eugen Butoarcă și Mihai-Alexandru Bratu sunt de astăzi cetățeni de onoare ai municipiului Târgu Jiu.

Titlul de “Cetățean de Onoare” le este oferit domnilor Butoarcă, Udriște și Davițoiu pentru merite deosebite în dezvoltarea și modernizarea municipiului Târgu Jiu și servicii însemnate aduse cetățenilor săi.

Mihai-Alexandru Bratu este un tânăr târgujian care nu mai are nevoie de prezentare. Cunoaștem cu toții rezultatele remarcabile obținute de acesta la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale, acolo unde a reprezentat cu cinste municipiul nostru.

Cei patru cetățeni de onoare vor primi titlurile în cadrul unei ceremonii ce va avea loc vineri, 19 mai, cu ocazia ședinței festive a Consiliului Local Târgu Jiu.

Felicitări tuturor!”

De asemenea, în cadrul ceremoniei vor mai fi premiați 60 de elevi și 70 de profesori care au avut rezultate bune la olimpiade naționale sau internaționale.

Articole similare

Back to top button