Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Romanescu după deciza BPJ: “Iordache a stins lumina la Târgu Jiu”

În ședința Biroului Politic Județean de ieri, 4 mai, după o evaluare a activității din ultimele luni, s-a luat decizia dizolvării a patru organizații locale și numirea unor președinți interimari, până la organizarea alegerilor (Târgu Jiu, Turcinești, Bolboși și Prigoria). PNL Târgu Jiu este una dintre organizațiile dizolvate, interimatul fiind asigurat de vicepreședintele PNL Gorj, Iulian Popescu. Principalul motiv care a stat la baza acestei decizii este refuzul explicit și repetat al conducerilor locale de a începe organizarea și întărirea organizațiilor vizate. De asemenea, prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea PNL Gorj a transmis faptul că dizolvarea unei organizații locale nu înseamnă și excluderea vreunui membru al PNL Gorj.

Conducerea PNL Gorj își dorește ca toți membrii partidului, vechi sau noi, să găsească cea mai bună cale de a lucra împreună pentru atingerea obiectivului pe care și l-au propus: câștigarea tuturor alegerilor din 2024.

Primarul Marcel Romanescu a declarat că decizia dizolvării organizației municipale l-a luat prin surprindere, chiar l-a dezamăgit. Deși era conștient de tensiunea aproape palpabilă dintre acesta și președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, edilul este de părere că persoanele din organizație nu aveau vreo vină, drept urmare nu poate înțelege hotărârea BPJ-ului.

Întrebat dacă resimte acest gest drept un atac la propria persoană, Romanescu declară că nu se simte amenințat de actualul președinte PNL Gorj. Mai mult, edilul susține că din punct de vedere politic, Iordache nu reprezintă nici pe departe un lider.

Marcel Romanescu a concluzionat declarând că Iordache nu a făcut altceva decât să “stingă lumina la Târgu Jiu” în ceea ce privește Partidul Național Liberal.

Articole similare

Back to top button