Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

A furat autoturismul tatălui său pe care l-a răsturnat și l-a abandonat

În cursul zilei de ieri, polițiștii au observat în trafic, un autoturism care se deplasa fără a avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă autoturismul și-a continuat deplasarea, polițiștii pornind în urmărirea acestuia.

După o distanță de aproximativ 500 de metri, autoturismul a fost identificat răsturnat, în afara părții carosabile, iar în habitaclu nu se afla nicio persoană.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că autovehiculul nu era înmatriculat și aparținea unui bărbat de 40 de ani, din comuna Bolboși și fiind plecat de la domiciliu, în lipsa sa, fiul său, de 14 ani, a luat autoturismul și l-a condus pe drumurile publice, deși nu deține permis de conducere.

Tot din cercetări, polițiștii au mai stabilit că în autoturism se mai aflase și un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate.

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere a unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Articole similare

Back to top button