Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

“Din tainele vieții albinelor”

În cadrul proiectului educațional “Din tainele vieții albinelor”, elevii mai multor unități de învățământ au desfășurat un complex de activități având ca temă fascinanta lume a albinelor. Toate aceste activități au avut ca scop conștientizarea importanței albinelor pentru oameni și pentru mediul înconjurător. De asemenea, cei mici au avut prilejul de a-și construi baza de cunoștințe și abilități timpurii în domeniul apicol. La toate aceste activități a participat Ionuț Pârvan, vicepreședintele Asociației Crescătorilor de Albine filiala Gorj.

În cadrul proiectului elevii au urmărit o prezentare în format Power Point, cu privire la rolul albinelor în ecosisteme. Ceea ce a urmat a fost o serie de discuții, în care cei mici au găsit răspunsuri la întrebările pe care le aveau. Activitățile prezentate au facilitat cunoașterea de către cei prezenți a modului de viață și obiceiurilor albinelor și, nu în ultimul rând, a produselor apicole aflate care se regăsesc pe piață. Astfel de evenimente au avut loc și la finele anului trecut.

Ionuț Pârvan declară că a fost o surpriză plăcută să constate că micuții au fost cu adevărat interesați de albine și de viața acestora. Elevii au fost foarte deschiși, mai ales în ceea ce privește prezentarea unor jocuri în care au devenit veritabili apicultori și au prezentat colegilor frumusețea acestei meserii prin ochii și mâinile lor. La finalul programului, Asociația Crescătorilor de Albine filiala Gorj a oferit fiecărui copil o diplomă care atesta participarea la această activitate și un borcan de miere.

Articole similare

Back to top button