Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Va fi prezentat Planul de restructurare al CE Oltenia

Consiliul Județean Gorj a convocat, în data de 27 aprilie 2023, Comisia de Dialog Social, ocazie cu care reprezentanții Complexului Energetic Oltenia au fost invitați să prezinte Planul de restructurare al societății. Instituția a înaintat deja către companie o adresă, prin care informează oficialii CE Oltenia, cu privire la informațiile solicitate în vederea prezentării, printre acestea enumerându-se: situația închiderii blocurilor energetice, evoluția preconizată a numărului de personal până în 2030, precum și situația punerii în funcțiune a noilor capacități propuse în planul de restructurare.

De asemenea, conform dispoziției de convocare, în cadrul ședinței vor fi prezentate și măsurile de supraveghere și control pentru perioada sărbătorilor pascale între prinse de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj dar și Planul general de măsuri al IPJ Gorj, pentru prevenirea și combaterea infracționalității în anul 2023.

Articole similare

Back to top button