Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Caravana Docuart revine în Târgu Jiu

Caravana Docuart aduce la Târgu Jiu documentare despre muzică. Cea de-a X-a ediție se va desfășura în Sala Amfiteatru a Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, începând de mâine, 20 aprilie.

De la ora 18:00 va fi prezentat documentarul Sub-Balcani (2022 I 30’), realizat în munții României, despre procesul creativ de căutare a unei piese Subcarpați alături de Meșterul Popular Adrian Mihaiu care ne invită în viața sa autentică la sat.

De la ora 18:40 va fi prezentat cel de-al doilea film, Phoenix. Har/Jar (2022 I 107’), un documentar care reuneşte membrii formaţiei din perioada de dinaintea plecării din 1977 din ţară şi punctează momentele importante din cronologia trupei, de la primele apariţii din 1962, până în prezent, povestind, în premieră, întâmplările prin care au trecut, relaţia cu Securitatea, momentele în care au hotărât să fugă din România.  La eveniment va participa și regizorul Cornel Mihalache.

Intrarea este liberă, în funcție de locurile disponibile.

Articole similare

Back to top button