Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ce a descoperit Edilitara sub sensul giratoriu “de la Tudor”

Sensul giratoriu din fața Colegiului Național “Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu reprezintă cea mai intens circulată intersecție de pe raza orașului. Având în vedere acest lucru, autoritățile locale au decis că este necesară reabilitarea acestei intersecții cu sens giratoriu, întrucât au survenit anumite deteriorări în infrastructura sa rutieră de-a lungul timpului. Acest lucru nu a părut să îi mulțumească pe cetățenii municipiului Târgu Jiu. Din contră, lucrările pe care le derulează Societatea Edilitara în această zonă au stârnit un val de reacții, întrucât circulația se desfășoară în condiții foarte dificile. Deja destul de îngreunat de numărul mare de autoturisme care circulă în această zonă, astăzi accesul în intersecție este de 10 mai complicat din cauza muncitorilor care își desfășoară activitatea. Invitat în cadrul emisiunii “În Interes Public”, difuzată la Gorj TV în data de 29 martie, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a explicat necesitatea demarării acestor lucrări. Mai mult, edilul a expus și ce anume au descoperit angajații de la Edilitara sub acel sens.

Romanescu a declarat, de asemenea, că Societatea Edilitara se află în grafic cu lucrările, iar dacă vremea va fi una favorabilă, angajații vor reuși să finalizeze lucrarea chiar la sfârșitul acestei săptămâni.

Articole similare

Back to top button