Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Weber nu crede în alegerile anticipate. Miruță s-ar bucura de acest lucru

În condițiile în care partenerii de coaliție PSD-PNL-UDMR nu își respectă angajamentele asumate la guvernare, există posibilitatea organizării unor alegeri anticipate. Acordul încheiat la formarea actualei coaliții de guvernare PSD-PNL-UDMR prevede că rocada premierilor va avea loc în 25 mai, Marcel Ciolacu, liderul PSD, urmând să-l înlocuiască la Palatul Victoria pe Nicolae Ciucă (PNL). Programată pentru sfârșitul lunii mai, rotația premierilor este obligatorie. Mihai Weber, președintele PSD Gorj, este de părere că este puțin probabil ca această rundă a alegerilor anticipate să aibă loc, mizând pe încrederea partenerilor liberali și pe faptul că aceștia din urmă au constatat buna funcționalitate a actualei coaliții.

Radu Miruță, deputatul USR Gorj, consideră că scenariul organizării alegerilor anticipate este din ce în ce mai plauzibil, declarând că cele două partide nu par a se înțelege la rotativă. Miruță susține că deși tehnic, acest eveniment ar fi greu de realizat, întoarcerea la votul poporului ar fi un motiv de bucurie.

Articole similare

Back to top button