Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ce preferințe au gorjenii pentru vacanțele estivale

Litoralul românesc este foarte căutat pentru sezonul estival, susțin reprezentanții agențiilor de turism. Tariful pornește de la 1000 lei la 2 persoane pentru 5 nopți de cazare fără masă. Oferta înscrierilor timpurii rămâne valabilă până la finalul lunii martie și le permite turiștilor să achiziționeze vacanțe la prețuri reduse, dar cu plata integrală până la finalul lunii.

Cei ce își doresc să își petreacă vacanța peste hotare au optat pentru opțiunile clasice, precum Antalya, Grecia și Spania. Aici tarifele pornesc de la suma de 1000 € la 2 persoane pentru 7 nopți de cazare, all inclusive. Foarte solicitate anul acesta se pare să fi fost charterele cu plecare din Craiova.

Cursele Charter sunt zborurile efectuate pe baza unui aranjament contractual între furnizorul de transport aerian și o entitate, de regulă firmă sau agenție, care închiriază o aeronavă. În general, zborurile charter sunt organizate de tur operatori ca parte a unui pachet turistic ce include de obicei și cazare, masă și transferuri. Astfel, dacă o linie aeriană clasică vinde individual locurile din avion, companiile care oferă zboruri charter vin cu pachete de servicii. De aici reies și avantajele călătorilor, și anume: zboruri la prețuri promoționale, având inclus eventual în pachet și cazarea/masa, alături de asistența unor persoane specializate la dispoziție pentru informații suplimentare.

Articole similare

Back to top button