Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Pădurea Drăgoieni – depozit de gunoaie. Este posibil ca accesul să fie blocat prin bariere

Pădurea din Drăgoieni este o altă zonă din Târgu Jiu unde zac aruncate grămezi de gunoaie. Zeci de peturi, doze, haine, materiale de construcții, țiglă și tot felul de deșeuri se găsesc abandonate în această pădure de către cetățeni needucați. Directorul Gărzii de Mediu, Gheorghe Sanda, a efectuat deja un control în zona respectivă și declară că deține unele indicii cu privire la autorii acestor fapte. În momentul de față, reprezentanții Ocolului Silvic Târgu Jiu, cei ce se ocupă de pădurea din Drăgoieni, sunt cei care igienizează spațiul. Gheorghe Sanda a afirmat că cei ce vor fi găsiți vinovați vor risca amenzi cuprinse între 3000 lei și 6000 lei pentru persoanele fizice.

Nu este prima oară când grămezile de deșeuri sunt abandonate în zona respectivă. Autoritățile locale se gândesc că printre soluțiile care ar conduce la combaterea acestor fapte se numără monitorizarea video a spațiului respectiv. Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a declarat că în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții Ocolului Silvic Târgu Jiu s-ar putea lua hotărârea ca accesul în pădure să fie blocat prin montarea unor bariere.

Articole similare

Back to top button