Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Aproximativ un miliard de lei vechi pentru refacerea școlii din Arcani

9.965.000 lei au fost alocați pentru refacerea școlii din comuna Arcani. Unitatea de învățământ din respective localitate se numără printre cele mai afectate clădiri, în urma cutremurelor care au avut loc pe toată raza județului Gorj. Primarul de la Arcani, Daniel Coiculescu, este hotărât ca de mâine să se apuce de treabă, pentru a întocmi restul documentelor necesare, întrucât nu vrea să se întârzie mult cu lucrările. În urma ultimelor analize se va stabili exact ce rămâne de făcut cu această clădire. Edilul susține că cel mai probabil se va lua hotărârea ca școala să fie demolată, pentru a se construi una nouă.

Unitatea Administrativ Teritorială a înaintat solicitări în vederea acordării de fonduri și pentru refacerea celor două lăcașuri de cult, care, de asemenea, au fost puternic afectate. În momentul de față, în cele două biserici nu se realizează slujbe.

Articole similare

Back to top button