Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Un pod din Aninoasa și alte 12 obiective afectate de cutremur

Cristina Cilibiu, prefectul județului Gorj, a efectuat vineri, 10 martie, mai multe vizitie în localitățile județului Gorj acre au fost afectate de calamități. În urma evaluării întocmite de comisiile deplasate în teren, s-a constatat faptul că este vorba de mai multe drumuri, podețe și două sedii de primărie care au fost afectate. Un noi proiect de hotărâre a fost întocmit și trimis vineri către Guvern, proiect ce cuprinde 13 obiective afectate.

O alunecare de teren în satul Seuca din localitatea Peștișani amenință izolarea mai multor familii din această zonă și un pod care stă să cadă în localitatea Aninoasa, izolând de asemenea satul Sterpoaia de restul comunei. Acestea sunt două dintre exemplele unde trebuie să se intervină neapărat.

Evaluările din teren nu se opresc aici. Cristina Cilibiu declară că și în perioada următoare comisiile se vor deplasa pe teritoriul județului, întocmind rapoarte de analiză a obiectivelor afectate, acolo unde este cazul să se intervină.

Articole similare

Back to top button