Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Celebra condică de prezență la teatru. Realitate sau mit?

Un subiect care este în atenția tuturor în această perioadă este existența unei condici de prezență în cadrul Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Ideea aceasta presupune ca fiecare actor să menționeze intervalul orar în care ajunge la teatru și părăsește această instituție, cât și motivul sosirii și plecării sale. Arhitectul Alexandru Hortopan a luat hotărârea ca, în spirit civic, să demareze o acțiune de strângere a semnăturilor din partea iubitorilor de teatru, care susțin eliminarea respectivei condici.

Mariana Ghițulescu, managerul Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” Târgu Jiu susține că în momentul de față, pentru personalul artistic și tehnic din cadrul instituției nu există o condică de prezență. Directoarea declară că atât prezența, cât și pontarea acestui personal, se realizează în baza avizierului teatrului.

Declarațiile sunt contradictorii. Managerul teatrului afirmă că singurul document prezent este registrul de intrare-ieșire, care se regăsește la cele două intrări ale instituției. Hortopan este convins de existența condicii de prezență și susține că gestul său este doar un semn de sprijin pentru actorii care trebuie să lupte pentru înlăturarea acestei măsuri. Mai mult, arhitectul a enumerat și alte lucruri care, din punctul său de vedere, sunt neconforme în cadrul instituției.

Articole similare

Back to top button