Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Povestea Păpușilor din Macrame

Păpușile din Macrame reprezintă cel mai nou trend în materie de cadouri pentru persoanele dragi. Design-ul unic cu detalii inedite al acestor păpuși adaugă un strop de eleganță și personalitate oricărei încăperi și se integrează perfect în orice decor de interior. În spatele poveștii acestor păpuși se află Loredana Gavriliu, o tânără a cărei idee s-a concretizat în urma pasiunii de a oferi un cadou special, care să transmită o emoție aparte.

Loredana a demarat această activitate creativă în luna decembrie a anului trecut, când a realizat un îngeraș ce urma să devină un element decorativ  pentru bradul de Crăciun. Întrucât ideea sa a fost foarte apreciată, a continuat să realizeze astfel de exponate și sub o altă formă. Acela a fost momentul când a luat naștere “Povestea păpușilor din Macrame”. Susținută de soțul său, Loredana a început comercializarea acestor articole care au cunoscut un real succes. Solicitările au început să vină din rândul iubitorilor de artă și de frumos. Astăzi, familia Gavriliu primește cereri atât de pe raza județului Gorj, unde livrează personal aceste păpuși, cât și din afara județului.

Articole similare

Back to top button