Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Elevii gorjeni s-au reîntors în școli

Începând de astăzi, 6 martie, elevii gorjeni se reîntorc în băncile școlilor, după cele două săptămâni în care au desfășurat activități din cadrul “Școala Altfel” și “Săptămâna Verde”. Această perioadă cât elevii din Gorj nu au pășit în sălile de curs a fost determinată de mișcările seismice care au zguduit întreg județul. Conform informațiilor transmise de Inspectoratul Școlar Județean Gorj, 682 de elevi vor fi relocați în alte săli de curs sau în alte clădiri, după ce unitățile de învățământ în care își desfășurau inițial activitatea didactică au fost puternic afectate de cutremurele recente.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, susține că elevii se află în siguranță și își pot desfășura orele de curs fizic, conform evaluărilor realizate de specialiști la unitățile de învățământ. Mai mult, edilul declară că în perioada imediat următoare vor fi demarate lucrările de reparație și consolidare acolo unde este necesar acest lucru.

Articole similare

Back to top button