Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

CJCPCT Gorj a aniversat astăzi 55 de ani de la înființare

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj a aniversat astăzi 55 de ani de la înființare. Cu această ocazie, la Muzeul Județean “Alexandru Ștefulescu” din municipiul Târgu Jiu au participat invitați de seamă din lumea culturii, au fost lansate revistele „Jiul de Sus” și „Portal Măiastra”, apărute la editura CJCPCT Gorj și au fost prezentate noile evenimente incluse în Agenda Culturală a anului 2023.

CJCPCT  Gorj a fost mereu alături de cei care au venit cu propuneri pentru a organiza diverse evenimente culturale (festivaluri, târguri, simpozioane, sărbători sătești). Instituția este un aşezământ cultural de rang judeţean, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Gorj. Centrul este o instituţie de specialitate având ca obiect de activitate cunoaşterea, păstrarea şi valorificarea tradiţiilor şi valorilor culturale în contextul dezvoltării naţionale și funcţionează ca centru ştiinţific şi metodologic al activităţii de stimulare şi valorificare, în sprijinul autenticităţii şi sub semnul valorii, a tradiţiei şi creaţiei populare în viaţa culturală.

Articole similare

Back to top button