Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Mii de turiști și-au petrecut weekend-ul la Rânca

Mii de turiști și-au petrecut weekend-ul în stațiunea montană Rânca. Vremea a fost ideală pentru practicarea sporturilor de iarnă în condiții foarte bune. Toate pârtiile au funcționat, astfel că oamenii s-au bucurat din plin de zăpadă. Iubitorii sporturilor de iarnă și-au petrecut aceste zile pe placă, pe schiuri sau pe săniuțe. Atmosfera a fost una extrem de plăcută, iar turiștii, de la mic la mare, s-au bucurat de acest timp petrecut în zona montană, la o altitudine de 1600 m.

Salvamontiștii gorjeni au fost, la rândul lor, nelipsiți în stațiunea montană. Aceștia au intervenit în câteva cazuri în care iubitorii sporturilor de iarnă s-au accidentat pe pârtii. Cazurile nu au fost grave, fiind vorba de câteva mici entorse și luxații. Sabin Cornoiu, directorul Salvamont, trage din nou un semnal de alarmă în privința practicării sporturilor de iarnă cu ATV-ul. Ultimul accident a fost unul destul de grav, astfel că oamenii trebuie să înțeleagă pericolele la care se expun utilizând aceste vehicule și trebuie să le folosească într-un mod responsabil.

Articole similare

Back to top button