Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Tânără rănită în urma accidentului din Calea București

Un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule s-a petrecut astăzi pe raza municipiului Târgu Jiu, Calea București. Din verificările polițiștilor s-a constatat faptul că un bărbat de 47 de ani din comuna Lelești, în timp ce conducea un autoturism, la intersecția străzii Grigore Iunian cu Calea București a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Bălănești.  În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 72 de ani, din municipiul Târgu Jiu. A rezultat rănirea unei femei de 29 de ani, din comuna Bălănești, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articole similare

Back to top button