Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Grădinița “Constantin Brâncuși” – activități dedicate marelui sculptor

Elevii Grădiniței cu Program Prelungit “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu au sărbătorit în avans aniversarea a 147 de ani de la nașterea marelui sculptor. Constantin Brâncuși nu a fost doar unul dintre cei mai mari sculptori ai lumii, ci și un mare gânditor. El a fost cel care a introdus filosofia în sculptură, susținând că „sculptorul este un gânditor, iar nu un fotograf al unor aparenţe derizorii, multiforme şi contradictorii”. Elevii au participat astăzi la o serie de activități creative din cadrul concursului județean de arte vizuale – “Măiestrie pe hârtie”. Alături de cadrele didactice, micuții au realizat diverse picturi și machete, reprezentând operele marelui sculptor.

Copiii au fost foarte receptivi cu privire la activitățile pe care le-au desfășurat astăzi și și-au așteptat nerăbdători premiile. Aceștia au învățat, de asemenea, detalii despre marele sculptor și despre operele sale pe care le admirăm astăzi la Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button