Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Operație în premieră la SJU Târgu Jiu

Echipa de medici formată din Dr. Dragoș Coldușu, neurochirurg și Dr. Bogdan Niculescu, ortoped, dar și medici anesteziști, alături de asistenți medicali din cadrul SJU Târgu Jiu au efectuat o nouă operație în premieră. Este vorba despre primul pacient cu probleme la coloană operat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Pacienta se confrunta de multă vreme cu probleme cauzate de o hernie de disc lombară asociată cu o formațiune tumorală benigna crescută din faceta internă a articulației stangă la nivelul L3/4 ce nu dădeau voie nervilor să funcționeze. Durerile avansaseră și erau însoțite de amorteli și parestezii iar în ultimul timp începuse să acuze și o slăbiciune musculară in membrul inferior drept. După ce am încercat toate metodele de a scăpa pacienta de operație, neavând rezultate atât de satisfăcătoare, am hotarat că ultima soluție este operatia, care a decurs cum mi-am dorit, fără incidente, structurile nervoase au fost eliberate., declara dr. Dragoș Coldușu pe pagina sa de socializare.

Acum am reusit să deschid acest drum, dar scopul este sa dezvolt ce am inceput, și fiindcă acum spitalul dispune de instrumentar și aparatură de top, practic aceleasi cu care am lucrat in Germania, dorința mea e de a mări acest compartiment de neurochirurgie și împreună cu alți colegi să putem asigura gărzi și operatii de urgență precum si monitorizarea pacienților neurochirurgicali de către un medic neurochirurg 24h/24h. Singur intr-un compartiment de neurochirurgie nu este ușor, dar fac tot ce pot pentru a ajuta.”, a transmis în continuare medicul.

Articole similare

Back to top button