ActualitateSliderSocialUltima ora

Primăria anunță reduceri la abonamentele de parcare. Reacția cetățenilor

Printr-un mesaj transmis în spațiul public, Primăria Municipiului Târgu Jiu a anunțat cetățenii cu privire la reducerile pentru abonamentele la parcările publice cu plată de care pot beneficia de anul acesta. În momentul de față, un astfel de abonament costă 150 lei/lună.

“Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță cetățenii că, începând din acest an, pot beneficia de reduceri consistente pentru abonamentele la parcările publice cu plată. Astfel, deși abonamentul lunar costă tot 150 de lei, un abonament pentru 3 luni va costa 400 de lei, un abonament pentru 6 luni va costa 700 de lei, iar un abonament pentru 12 luni va costa 1000 de lei.

Beneficiarii pot parca fără să mai plătească în orice parcare publică din municipiu, în perioada de valabilitate a abonamentului (aici nu sunt incluse parcările de reședință).

Abonamentele se plătesc la oricare dintre casieriile Primăriei Municipiului Târgu Jiu (situate la sediul Primăriei Târgu-Jiu, Bulevardul Constantin Brâncuși, nr. 19, sediul Direcției Impozite și Taxe, Bulevardul Republicii, bl.25, parter, Centrul de Încasare, Str. A.I. Cuza, bl. 15, parter, Centrul de încasare Abator, Bulevardul Victoriei, bl.196, parter), după ce, în prealabil, a fost înregistrată o cerere, la registratura instituției, în care se specifică perioada pentru care se solicită eliberarea acestora: 1, 3, 6 sau 12 luni.”

Reacția cetățenilor nu a fost tocmai cea așteptată. Comentariile lăsate de aceștia la postarea de pe pagina Primăriei Târgu Jiu reflectă nemulțumirea cu privire la gestionarea situației locurilor de parcare. Majoritatea se plâng de faptul că nu a fost rezolvată problema locurilor de parcare de reședință, locuri pe care le-au solicitat în urmă cu câteva luni și nu au primit niciun răspuns. Alții sunt de părere că acest abonament este inutil, întrucât plătesc pentru un loc pe care nu se știe dacă îl vor prinde, având în vedere și aglomerația din oraș de pe timpul zilei.

Articole similare

Back to top button