Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Sediul Societății Transloc – în plin proces de reabilitare

De o bună perioadă de timp a început modernizarea și amenajarea sediului Transloc din municipiul Târgu Jiu. Lucrările se execută atât la baza societății, cât și la sediul administrativ. Această reabilitare constă în izolarea termică, schimbarea tâmplăriei, instalarea sistemului de ventilare cu recuperare de căldură și reabilitarea sistemului de încălzire. Până la sfârșitul anului 2023, termenul asumat în contractul de execuție, se dorește ca lucrările să se finalizeze, iar personalul să își poată desfășura activitatea în condiții bune.

În momentul de față se lucrează la spălătorie și la gardul care împrejmuiește societatea, aflată pe strada Zambilelor nr. 12. Directorul societății Transloc, Mihai Paraschiv, a declarat și că vor fi montate camere de supraveghere ce vor monitoriza permanent activitatea și astfel, vor fi reduse incidentele neplăcute din această zonă.

Articole similare

Back to top button