Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Ion Rușeț: “Marcel Romanescu a fost marele păcălit al anului 2022”

Anul 2022 a fost cel mai agitat an politic la nivelul județului Gorj. Aceasta este declarația fostului senator de Gorj, Ion Rușeț. Invitat la emisiunea “În Interes Public” difuzată la Gorj TV în data de 10 ianuarie, Rușeț a vorbit despre organizațiile care au dispărut pur și simplu, despre ascensiunea politică și decăderea fantastică a lui Dan Vîlceanu, actual deputat PNL Gorj.

O perioadă tumultuoasă a fost traversată în special de Partidul Național Liberal, afirmă fostul senator. Acesta este de părere că primele scântei de neliniște au fost cauzate de Dan Vîlceanu. În ceea ce îl privește pe Marcel Romanescu, edilul municipiului Târgu Jiu, acesta s-a apropiat de un grup puternic, influent pentru anul 2023. Fără să vrea, edilul a fost introdus în acest “joc” politic de către președintele PNL Gorj, Ion Iordache, iar lucrurile par să fie în favoarea primarului Romanescu.

Articole similare

Back to top button