Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Cum a fost primit Stan la întoarcerea în Primăria Albeni

Ionuț Stan, primarul localității Albeni, judecat pentru abuz în serviciu și alte infracțiuni, a revenit astăzi, 5 ianuarie, la primărie. Acesta și-a exprimat intenția da a se întoarce la “treabă” printr-o adresă pe care a înaintat-o inclusiv Instituției Prefectului Gorj. Situația din această localitate este una destul de delicată. În momentul de față Stan a primit hotărârea prin care își poate exercita atribuțiile de primar, însă pentru o perioadă de 60 de zile se află sub control judiciar, ceea ce îl împiedică să ia legături directe sau indirecte cu o parte însemnată a salariaților din primărie. Cristina Cilibiu, prefectul județului Gorj, este depășită de această situație, declarând că nu își poate da seama cum vor fi gestionate lucrurile.

Primirea lui Stan nu a fost una tocmai călduroasă. Acesta a fost împiedicat de angajați să intre în sediul primăriei. La fața locului s-au deplasat inclusiv două echipaje de poliție.

Articole similare

Back to top button