Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Solidaritate în prag de sărbători

În cursul acestei săptămâni membrii PNL Gorj au desfășurat activități pentru cei aflați la nevoie. Toată lumea trebuie să se bucure de spiritul Crăciunului, astfel că liberalii au încercat să îi ajute pe cei defavorizați cum au putut mai bine. Pe pagina de socializare a partidului au fost enumerate și ilustrate cu fotografii activitățile la care aceștia au participat:

“În spiritul Crăciunului, membrii Partidului Național Liberal Gorj au organizat toată săptămâna acțiuni pentru gorjeni aflați în nevoie!

Ieri, (n.r. astăzi) președintele PNL Gorj, Ion Iordache, împreună cu primarul comunei, Irina Cojocaru, au oferit o casă modularăunei familii greu încercate. În urmă cu trei luni, bunicul, un bărbat de 72 de ani, și-a pierdut viața într-un incendiu care a distrus și locuința familiei.

Crăciunul este sărbătoarea pe care toți ar trebui să o petrecem în familie! Din păcate, zeci de copii sunt internați în secțiile de pediatrie ale spitalelor din județ și, pentru ei, tinerii liberali au pregătit daruri care să le mai aline suferința!

Acțiunea s-a desfășurat în spitalele din Tg-Jiu, Turceni și Rovinari.

O altă activitate a vizat familii numeroase din mai multe localități ale județului.

Tinerii liberali au fost trimiși de Moș Crăciun cu alimente, dulciuri și lemne (acolo unde a fost cazul), la copiii unor familii din Tg-Jiu, Peștișani, Arcani, Căpreni, Slivilești și Bălteni.

Cu bucurie în suflet că am reușit să aducem multe zâmbete prin acțiunile noastre, echipa PNL Gorj urează tuturor gorjenilor multă sănătate și sărbători fericite!”

 

Articole similare

Back to top button