Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocial

Romanescu prezintă detaliile proiectelor pasajelor subterane

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, vine cu detalii referitoare la proiectele pentru cele trei pasaje de pe Bulevardul Unirii. Firma care a câștigat licitația se apropie de finalizarea acestor proiecte care vor fi prezentate în detaliu la începutul anului viitor. Edilul susține că a trecut de la faza de basme, de povești, la lucruri reale, concrete.

Cele trei pasaje vor fi amenajate în intersecțiile de la Piața Centrală (3185 mp cu 4 căi de acces), Parângul (1110 mp cu 3 căi de acces) și în zona Colegiului Național “Tudor Vladimirescu” (1405 mp cu 4 căi de acces). Toate vor fi dotate cu lift, spații socioculturale (librărie, cafenele), spații comerciale și de presă, iar în centrul fiecărui pasaj va fi construit un luminator, spațiul de sub el fiind destinat evenimentelor culturale sau comerciale. Sunt proiecte cu finanțare europeană ce vor fi implementate la Târgu Jiu și care vor contribui la fluidizarea traficului rutier.

Articole similare

Back to top button