Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Medic de la cabinetul unei grădinițe amendat cu 20.000 lei de DSP Gorj

Grădinița cu program prelungit “Mihai Eminescu” din Târgu Jiu se confruntă cu un focar de varicelă, încă din data de 7 noiembrie. Până în momentul de față au fost înregistrate 44 de cazuri de infectări, fiind vorba de 43 de copii și o educatoare care sunt izolați la domiciliu. Varicela este una dintre cele mai frecvente boli infecto-contagioase care cauzează erupție. Transmiterea bolii se realizează pe cale respiratorie, prin intermediul mucoaselor bucală și nazală. Primele simptome sunt febra între 38 și 39,4 grade. Perioada de incubație, care durează de la expunerea la virusul varicelei până la apariția semnelor de boală, este de obicei între 14 și 16 zile, dar poate fi cuprinsă între 10 și 21 de zile.

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Gorj au efectuat controale în această instituție, constatând lipsa medicului de la cabinetul medical al grădiniței, cu toate că se afla în timpul programului de muncă. Acestuia i-a fost aplicată o sancțiune în valoare de 20.000 lei.

Articole similare

Back to top button