Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Cum se circulă la Rânca de sărbători

Iarna revine în forță în zona de munte a județului Gorj. Între Novaci și Rânca, seara trecută a nins din abundență, autoritățile fiind nevoite să intervină cu 4 utilaje și material antiderapant. La această oră drumurile sunt curate și umede, iar conducătorii auto vor putea circula fără probleme. Totuși, aceștia sunt rugați să nu se deplaseze în aceste zone montane cu vehicule neechipate corespunzător.

De asemenea în weekend-ul 16-18 decembrie, turiștii sunt așteptați la Rânca la festivalul ignatului. Spectacolul va fi susținut de către Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”, Tavi Clonda, Dan Helciuc. Mai mult, vor fi susținute colinde si tradiții specifice ansamblelor de la Novaci, Baia de Fier și Polovragi.

De sărbători, cei ce nu și-au rezervat cazare din timp riscă să nu mai găsească locuri deoarece în perioada sărbătorilor de iarnă numărul acestora este limitat.  Constantin Pănescu, președintele Asociației Concesionarilor Rânca, susține că prețul cazării va fi modificat în această perioadă, locurile fiind în scădere.

Articole similare

Back to top button