Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Expoziția de grafică a Ancăi Pașa-Deaconu la Muzeul “Constantin Brâncuși”

Ieri, 5 decembrie, a avut loc vernisajul expoziției de grafică: „Semn.Simbol.Semnificație”, cu lucrări semnate de artista Anca Pașa Deaconu. Aceasta abordează pictura, grafica, colajul, fotografia, video, instalația, obiectul etc. Lucrările sale au fost expuse la Muzeul Național “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Prin această expoziție artista ne invită la un „recital” vizual de semne, semnificații și simboluri fortificând un demers bine susținut, autentic și definitoriu într-o etapă concomitentă cu cercetarea sa teoretică (doctorală) ce îl are în atenție de câțiva ani. Amprenta sa stilistică este una diversificată și identifică în mod constant noi formule de (re)compunere compozițională fiind „ancorată pe un tărâm” al planului senzorial, al percepției și al mesajului. Anca Pașa-Deaconu este poziționată sub semnul sensibilității și al rafinamentului în vederea cuantificării unui discurs vizual edificat pe un fundament de certitudini, valori, repere și morfologii geometrice.

Articole similare

Back to top button