Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Ion Iordache – noul președinte PNL Gorj

Senatorul Ion Iordache a fost ales în funcția de președinte al organizației județene a PNL Gorj sâmbătă, 26 noiembrie. Acesta a obținut un număr de 271 de voturi, comparativ cu contracandidatul său, deputatul Gheorghe Pecingină, care a reușit să obțină doar 67 de voturi.

Deși a obținut un mic număr de voturi în comparație cu adversarul său, Pecingină a declarat că fiecare vot contează și este fericit că a reușit să le câștige încrederea celor ce i-au oferit votul. De asemenea, acesta susține și că a intrat în competiție cu doar două săptămâni înainte de alegeri.

În cadrul conferinței de alegeri au participat și Alina Gorghiu, Marcel Boloș și Virgil Popescu. Organizația municipală a fost, de asemenea, prezentă, însă aceștia și-au anulat voturile. Edilul Marcel Romanescu a declarat că niciunul din cei doi candidați nu îndeplinea condițiile necesare pentru a conduce filiala, astfel că a luat hotărârea de a-și anula buletinul de vot, neavând pe cine alege.

Articole similare

Back to top button