Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Serviciul de Telecomunicații Speciale, astăzi, la UCB Târgu Jiu

Serviciul de Telecomunicații Speciale și-a prezentat astăzi activitatea, tehnologiile și echipamentele la Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Studenții au avut ocazia de a participa la o întâlnire cu specialiștii STS cu privire la serviciile IT&C guvernamentale și viitorul digital.

În incinta universității au fost prezentate echipamente și soluții tehnice prin care sunt asigurate serviciile de comunicații securizate pentru autoritățile statului, iar studenții au putut lua parte la diferite experiențe în realitate virtuală.

Inginerii și specialiștii care oferă serviciile, rețelele și soluțiile tehnologice pentru Statul Român au așteptat cât mai mulți doritori cărora să le împărtășească informațiile și să îi atragă în acest domeniu.

Specialiștii STS caută tineri pe care să îi formeze și să îi inițieze în tainele telecomunicațiilor. În principiu, acest domeniu le este adresat absolvenților facultăților tehnice, întrucât profilul este de IT&C.

Articole similare

Back to top button