Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

“PSD hai și la treabă, nu doar să faceți imagine pe ce muncesc alții!”

Într-o postare pe pagina sa de socializare, senatorul Ion Iordache a adus o critică la adresa Partidului Social Democrat, acuzându-i pe cei care aparțin acestei formațiuni politice de faptul că își fac imagine în baza realizărilor altora.

“𝐃𝐞𝐦𝐚𝐠𝐨𝐠𝐢𝐚 𝐏𝐒𝐃 𝐧𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐞!

Domnilor de la PSD, lăsați vorbitul fără rost și atacurile neloiale la adresa celor care chiar au un merit în salvarea Complexul Energetic Oltenia!

La Tg-Jiu, Ministrul Energiei a spus ferm că nu se închide nicio centrală pe cărbune, dar social democrații insistă să-și asume merite, deși n-au mișcat un deget.

În disperarea lor pentru imagine, PSD-iștii uită  un lucru: când au fost la guvernare nu au făcut nicio expropriere, au ținut fronturile de lucru blocate și au lăsat compania să se împrumute la bănci și să se descurce cu plata certificatelor!

Dacă e să fim corecți, guvernele PNL și ministrul ăsta de la energie, pe care-l tot atacă PSD, au salvat de la faliment compania printr-o infuzie masivă de 1 miliard de euro de la bugetul de stat pentru achiziția de certificate de CO2 și prin aprobarea altui miliard de euro pentru investiții în Gorj și Dolj.

Domnule Weber, dacă v-ați hotărât, în sfârșit, să faceți ceva concret pentru gorjeni, nu veșnica dumneavoastră vrăjeală:

  • rezolvați problema legii 197 la Ministrul PSD al Muncii, domnul Budăi!
  • demarați lucrările la drumul expres, finalizați centura și modernizați drumul Tg-Jiu – Drăgășani, că am votat toți, există fondurile și totul ține de Ministrul PSD al Transporturilor, domnul Grindeanu!

𝐏𝐒𝐃, 𝐡𝐚𝐢 𝐬̦𝐢 𝐥𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐚𝐛𝐚̆, 𝐧𝐮 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐬𝐚̆ 𝐯𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐭̦𝐢 𝐢𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐞 𝐜𝐞 𝐦𝐮𝐧𝐜𝐞𝐬𝐜 𝐚𝐥𝐭̦𝐢𝐢!”

Articole similare

Back to top button