Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Reacția lui Weber cu privire la declarațiile lui Miruță despre drumul expres

Deputatul USR Gorj, Radu Miruță, a afirmat că proiectul de suflet al lui Weber, drumul expres Craiova – Târgu Jiu, nu este decât un alt proiect din portofoliul PSD-ului care nu se va realiza. Mai mult, Miruță a explicat și cum acest drum este încadrat la categoria Trans Regio, ceea ce presupune că acolo unde drumul nu traversează localități să fie mărit pe lateral cu o jumătate de bandă. Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a fost amuzat de aceste declarații, explicând stadiul în care se află, de fapt, respectivul proiect pentru care există deja finanțare.

Mai mult decât atât, Weber a amintit și de vizita Ministrului Transporturilor la Târgu Jiu, care a afirmat că respectivul proiect este unul destul de matur și trebuie realizat cât mai rapid, având în vedere faptul că dispune și de resursele necesare.

Președintele PSD Gorj s-a declarat deranjat nu de ceea ce se spune legat de proiectul în care crede atât de mult, ci de faptul că nu există susținere pentru proiectele care se realizează pentru acest județ, tronând orgoliile și frustrările politice.

Articole similare

Back to top button