Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

26 noiembrie – data alegerilor pentru PNL Gorj

În ședința care a avut loc ieri, Partidul Național Liberal filiala Gorj a hotărât ca data alegerilor în această organizație să fie data de 26 noiembrie. Momentan, singurul candidat la președinția partidului este Ion Iordache.

Marcel Romanescu, edilul municipiului Târgu Jiu, declară că din partea președintelui interimar, Gigel Știrbu, a venit o propunere conform căreia norma de reprezentare va fi stabilită după criterii care nu mai au fost până acum utilizate, mai exact în proporție de 80% va conta rezultatul alegerilor, iar în proporțue de 20% va conta mărimea organizației.

În ceea ce îl privește pe Romanescu și organizația pe care acesta o conduce, situația din punct de vedere politic este una foarte bună. Primarul a declarat aceste lucruri pe fondul sondajelor care au fost realizate în municipiul Târgu Jiu și în municipiul Motru,  dar ale căror rezultate nu a dorit să le comunice.

Articole similare

Back to top button