Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ion Bură – Gorjeanul Anului 2021

Consiliul Județean Gorj sărbătorește împlinirea a 158 de ani de existență, prilej cu care organizează două evenimente festive, în semn de recunoaștere a personalităților și valorilor gorjenești precum și ca reamintire a momentelor de început ale administrației județene, care se întâmplau în urmă cu peste un secol şi jumătate.

Astăzi, în Sala Maură a Palatului Administrativ din Târgu Jiu, în debutul ședinței  lunare a forului legislativ județean, a avut loc festivitatea de decernare a titlului „Gorjeanul Anului 2021”. Cea mai înaltă distincție a Județului Gorj i-a fost înmânată lui Alexandru Ion Bură, antrenor-maestru atletism la Clubul Sportiv „Pandurii” Târgu-Jiu.

Grăbit să prindă autocarul care îl va duce la o nouă competiție sportivă la Botoșani, antrenorul Ion Bură a declarat că titlul de „Gorjeanul Anului 2021” reprezintă cea mai importantă distincție pe care a primit-o, fiind vorba de aprecierea celor de “acasă”.

Bură susține că dintre trofeele și distincțiile primite de-a lungul timpului, aceasta reprezintă o distincție de suflet fiind acordată de către oamenii dragi de acasă, a căror apreciere cântărește mult pentru antrenor.

Întrebat despre cea mai importantă medalie primită de către unul din elevii săi, Bură a declarat că au fost atât de multe medalii la diverse campionate și nu poate face o nominalizare, nedorind să nemulțumească vreun sportiv.

Nu în ultimul rând, Bură a afirmat că la cât de multe realizări a avut le-a lungul carierei sale, nu este loc de regret și nu ar schimba nimic din tot ce a realizat până acum.

Articole similare

Back to top button