Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Terenurile de la Stațiunea Pomicolă continuă să îi dea bătăi de cap lui Pungan

Au trecut 10 ani și primarul localității Bălănești, Ovidiu Pungan, nu a reușit să rezolve problema legată de terenurile de la Stațiunea Pomicolă, terenuri ce ar trebui retrocedate locuitorilor comunei. Până la sfârșitul acestui mandat Pungan speră să reușească să rezolve problema, a declarat într-un interviu la Radio Infinit.

Edilul a declarat de asemenea, că motivul pentru care lucrurile au rămas blocate a fost reprezentat de hotărârile judecătorești pe care, deși primăria le-a câștigat, au existat probleme în acordarea titlurilor de proprietate.

Primarul speră că odată cu acordarea terenurilor către cetățenii comunei Bălănești, veniturile bugetului local se vor majora, existând astfel posibilitatea realizării unor noi investiții pe raza comunei. Este vorba de 140 ha de teren.

În momentul de față, conform declarației edilului, 80% din terenurile despre care discutăm sunt lăsate în paragină, întrucât nu sunt utilizate nici de Stațiunea Pomicolă.

Articole similare

Back to top button