Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Prima vacanță a elevilor de anul acesta

Spre deosebire de anii trecuți, vor avea vacanță anul acesta toți elevii în perioada 22-30 octombrie 2022. Înainte, intrau într-o vacanță de o săptămână doar copiii de grădiniță și elevii claselor primare, în perioada octombrie-noiembrie.

Organizarea anului școlar nu mai conține cuvântul semestru, dar apare în ordinul de ministru expresia „modul de învățare”. Potrivit structurii publicate, sunt 5 astfel de module, fragmentate cu 5 vacanțe.

De asemenea este pentru prima dată când este menționată în ordinul de ministru din acest an, pentru anul școlar 2022-2023 și data de terminare a vacanței de vară -3 septembrie 2023. Implicit data de început a cursurilor pentru viitorul an școlar va fi data de 4 septembrie 2023.

Acest nou an școlar cuprinde 36 săptămâni de școală și 5 de vacanță. Tezele nu mai sunt obligatorii, iar media va fi una singură, încheiată la sfârșitul anului, în loc de două semestriale, așa cum a fost până acum.

Articole similare

Back to top button