Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Agresorul care a tâlhărit-o pe fosta concubină – în control judiciar

Aflându-se în Piața Centrală din municipiul Târgu-Jiu alături de fostul concubin, o femeie din localitatea Mătăsari a fost supusă agresiunii fizice de către acesta, în baza unui conflict spontan. Pe lângă asta, bărbatul în vârstă de 49 de ani i-ar fi luat ulterior perechea de cercei pe care femeia o purta în momentul respective, o pereche de cercei de aur în valoare de 1000 lei. Fostul concubin al doamnei este din comuna Godinești și a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, bănuit de tâlhărie. Mai mult, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile împotriva acestuia, urmând a fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, declară reprezentanții IPJ Gorj.

Articole similare

Back to top button