Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

PSD continuă măsurile pentru sprijinirea românilor

Într-o postare pe pagina sa de socializare, președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a anunțat cum alături de colegii săi social democrați va continua cu seria măsurilor de sprijinire a românilor în aceste vremuri tulburi. Deputatul a amintit de subvenționarea cu 50 de bani a carburanților până la sfârșitul anului, reducere care se va aplica și la benzină, menționând că preocuparea generală a partidului în această perioadă este găsirea unei soluții ca românii să traverseze mai ușor sezonul de iarnă.

“PSD continuă măsurile pentru sprijinirea românilor!

Prelungirea subvenționării cu 0,5 lei a carburanților, până la sfârșitul anului, este doar o parte a planului de măsuri de protejare a populației și a economiei gândit de PSD, pentru a contracara scumpirile din ultima perioadă.

Ceea ce este extrem de important este că, în cadrul Coaliției, am reușit să ne impunem argumentele în așa fel încât prelungirea compensării să se aplice, în continuare, și pentru benzină, nu doar pentru motorină, așa cum propuseseră inițial partenerii de guvernare. Măsura a produs deja efecte, prețul la combustibili a scăzut și s-a stabilizat, iar ceea ce ne preocupă acum este ca românii să traverseze cât mai ușor perioada de iarnă.”

 

Articole similare

Back to top button