Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Primăria Târgu Jiu – foarte costisitoare pentru gorjeni!

Primăria Târgu Jiu, are cele mai mari cheltuieli cu personalul din țară. Radu Miruță, Deputat USR de Gorj, a atras astăzi atenția pe pagina sa de socializare, că Primăria Municipiului Târgu Jiu, are cele mai mari cheltuieli cu salariile din țară raportat la numărul de locuitori.

“Iată o nouă cifră clara care nu ne face face cinste aici în Gorj. Avem cele mai mari cheltuieli din întreaga țara pentru cheltuielile cu salariile din primăria Targu Jiu raportate la numărul de locuitori. Adică suntem cetățenii care contribuim cel mai mult pentru angajările din primăria Târgu Jiu.
Sunt pentru acordarea de salarii bune în primărie, acoperite de competență si dedicare pentru serviciul public. Sunt însă total împotriva creșterii schemelor de personal în primăria Tg. Jiu, în afara rațiunii interesului public.

În urmă cu 3 ani dl. Romanescu anunța evaluări riguroase, ”drastice” pentru toți angajații din subordine, funcții de execuție și funcții de conducere pe domeniile lor de competență.

Ce a rămas din aceste evaluări: câteva execuții demonstrative la început și în rest umflarea schemei de personal pe considerente știute doar de dl primar.”, a scris Radu Miruță pe pagina sa de socializare.

Urmărind evenimentele din ultimele zile legate de indexarea salariilor bugetarilor cu un procent de 25%, ne dăm seama că România a devenit o țară în care cel mai bun domeniu în care să te angajezi, este la STAT. Statul, a devenit principalul angajator iar media salariilor din acest domeniu sunt peste media salariilor din privat. Senatul a dat zilele trecute un vot pentru mărirea salariilor cu 25%, motivând fals că cei din administrația locală câștigă puțin sau insuficient. Propunerea va avea un vot final în Camera Deputaților, cameră decizională.

 

Articole similare

Back to top button