Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Închiderea Bienalei Internaționale de Arte Grafice “Constantin Brâncuși”

Vineri, 30 septembrie, ora 18:00, Muzeul Național “Constantin Brâncuși”  Târgu Jiu organizează evenimentul de închidere a Bienalei Internaționale de Arte Grafice “Constantin Brâncuși”, când vor fi vernisate lucrările trimise în concurs.

Bienala Internațională de Arte Grafice “Constantin Brâncuși” a fost structurată în două etape: s-a deschis, în data de 11 august, cu vernisajul celor peste 60 de lucrări semnate de artiști din 40 de țări.

Totodată, în cadrul unui parteneriat pe care  Muzeul Național “Constantin Brâncuși” l-a încheiat cu Compania Română Poșta Română, au fost tipărite, la Fabrica de timbre, 6 tipuri de cărți poștale având pe avers lucrări premiate în cadrul Bienalei.

Seara de vineri, 30 septembrie  se va încheia cu un recital de muzică medievală susținut de trupa “Nomen est Omen”, un proiect muzical coordonat de criticul de artă Mihai Plămădeală.

Articole similare

Back to top button