Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Compensarea cu 50 bani la carburant se prelungește

În ședința care a avut loc luni, coaliția a hotărât ca măsura de compensare a carburanților cu 50 de bani per litru să rămână în vigoare încă trei luni. Inițial această decizie de compensare a prețului la carburanți a fost luată la finalul lunii iunie 2022. Jumătate din această reducere va fi decontată de către stat și jumătate de distribuitori. Compensarea este evidențiată pe fiecare bon fiscal emis la stațiile de alimentare cu combustibil.

Impactul de până acum al măsurii a fost de circa 175 de milioane de lei pe lună. În ședința de luni a Coaliției, liberalii le-au propus colegilor de guvernare ca măsura compensării prețului carburanților cu 50 de bani să fie menținută doar pentru motorină, nu și pentru benzină, întrucât prețul benzinei s-a stabilizat. Cu toate acestea, PSD și UDMR nu au fost de acord cu această propunere. Astfel, prețul benzinei și al motorinei va fi compensat în continuare cu 50 de bani, până la data de  31 decembrie.

Articole similare

Back to top button