Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Pompiliu Ciolacu – director interimar CJCPCT Gorj

Pentru o perioadă de 4 luni, atât cât durează interimatul, Pompiliu Ciolacu este noul director al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Acesta a preluat funcția de conducere chiar de ieri, 12 septembrie, și își propune să continue seria activităților desfășurate de Ion Cepoi, fostul director CJCPCT Gorj.

Ciolacu anunță o activitate intensă la centrul a cărui conducere a preluat-o de curând. Alături de colegii săi cu care a lucrat și înainte de preluarea acestei funcții, noul director va merge în teren pentru a căuta noi meșteri, noi valori pe care să le promoveze prin activitatea centrului. Meșterii populari sunt persoane de valoare care nu fac altceva decât să evidențieze importanța obiceiurilor și tradițiilor noastre populare. După cum spune Ciolacu, ”În momentul în care moare meșterul, moare și meșteșugul”.

Articole similare

Back to top button