ActualitateSliderSocialUltima ora

Festivalului Național de Folk și Baladă „Poarta Sărutului”

Începând de mâine, 12 august, începe cea de-a XX-a ediție a Festivalului Național de Folk și Baladă „Poarta Sărutului”. Manifestarea reuneşte tineri din toată țara, care doresc să-şi afirme potenţialul artistic în domeniul creaţiei şi interpretării muzicii folk, dar și artiști de renume ai folkului românesc.

Festivalul-concurs este un eveniment cu tradiție, competitiv, organizat de Școala Populară de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, Consiliul Judeţean Gorj, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu, Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși”, Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

Programul Festivalului promite a fi unul de excepție.

Juriul are în componenţa sa personalități ale muzicii de gen: Maria Gheorghiu , Dan Vană, Sorin Minghiat, Spiridon Popescu, Loreta Popa. Tot cu ocazia Festivalului se vor organiza lansări de albume discografice ale personalităților prezente cu această ocazie la Târgu Jiu, precum și lansări de carte.

Prețul unui bilet este de 15 lei, iar pentru copiii cu vârsta de până la 7 ani, intrarea este liberă. Persoanele cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă doar pe baza unui act doveditor (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).

Articole similare

Back to top button