Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Abonamente pentru meciurile CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu lansează începând de astăzi campania de vânzare de abonamente pentru sezonul 2022-2023, atât pentru echipa de handbal feminin, care va evolua în Liga Florilor, cât și pentru echipa de baschet masculin, care evoluează în Liga Națională de Baschet Masculin.

Prețul unui abonament este de 150 lei pentru fiecare dintre cele două echipe de seniori ale clubului. Abonații își vor putea alege locul pe care vor să-l ocupe în Sala Sporturilor, iar posesorii de abonamente vor avea prioritate la acces la meciurile echipelor CSM Târgu Jiu în cazul în care, din diverse cauze, numărul de spectatori va fi restricționat în Sala Sporturilor. Și în acest sezon se acordă gratuitate pentru copiii cu vârsta de până la 18 ani, iar intrarea se face doar prin prezentarea unui act doveditor, spre exemplu carte de identitate, acolo unde este cazul, sau carnetul de elev, în limita locurilor disponibile.

Abonamentele pentru sezonul 2022-2023 se pot achiziționa de la la sediul clubului, la parterul Stadionului „Municipal” din Târgu Jiu, în apropierea fostului Ștrand.

Articole similare

Back to top button