Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Verificări în cazul Strâmbulescu

 

După o perioadă de 5 ani în care Doru Strîmbulescu a fost manager la Centrul de Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși”, acesta va fi chestionat de poliție în legătură cu unele contracte ce au fost încheiate de Centrul Brâncuși, dar și cu proprietățile imobliare pe care aceste le deține împreună cu doi afaceriști.

Mai exact, Doru Strîmbulescu, în calitate de manager al instituției, a semnat contracte prin încredințare directă anumitor societăți cu răspundere limitată pentru refacerea autocolantului pe 15 panouri outdoor, lucrarea fiind realizată pentru o sumă mare de bani, de către tipografia deținută de un om de afaceri cu care acesta a mai încheiat contracte. Cu același om de afaceri, Doru Strîmbulescu împarte un teren pe malul Dunării.

 

 

„Concret, în luna aprilie a acestui an, Centrul Brâncuși a atribuit, prin încredințare directă, un contract în valoare de 62.980 de lei, pentru refacerea autocolantului pe 15 panouri outdoor, pe care a fost inscripționat ”Ansamblul Monumental Calea Eroilor Constantin Brâncuși”.

Lucrarea de aproape 63.000 de lei a fost realizată la Tipografia Prod Com SRL, deținută de omul de afaceri Dumitru Cinciulescu.

Curios este că, în 2020, managerul Centrului Brâncuși, Doru Strîmbulescu a cumpărat, un teren de 20.000 de mp, pe malul Dunării, în satul Țigănași, comuna Burila Mare – Mehedinți, împreună cu afaceristul Dumitru Cinciulescu.

Din 2020 și până în prezent, instituția condusă de Strîmbulescu a încheiat 12 contracte cu firma partenerului său de afaceri, care însumează peste 110.000 de lei.– a transmis Gorj Online

Polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, au demarat verificări în acest sens.

Articole similare

Back to top button