Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Puncte de prim ajutor -amplasate în Gorj pe perioada de caniculă

Ținând cont de perioada de caniculă care se apropie și de efectele negative pe care aceasta le produce asupra populației, au fost dispuse anumite măsuri la nivelul județului Gorj.

Potrivit decizilor luate în cadrul unei sedinte a Comitetului pentru Situații de Urgentă, au fost amplasate 21 de puncte de prim ajutor și de adăpostire pentru populație.

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai jandarmeriei vor efectua mai multe misiuni de patrulare, dar și cei de la Direcția Silvică vor avea misuni de patrulare și observare în zona fondului forestier pentru a evita incendiile de vegetație.

Direcția de Sănătate Publică și Unitățile Administrativ Teritoriale vor desfășura controale cu scopul de a identifica persoanele vulnerabile, de asemenea, se vor face informări ale populației privind măsurile adoptate pe perioada de caniculă de către instituțiile abilitate.

Vor exista controale și din partea Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Direcției de Sănătate Publică în vederea respectării măsurilor și recomandărilor pentru perioada de caniculă, privind reducerea programului de muncă, asigurarea de apă pentru personal, dar și multe altele.

Articole similare

Back to top button