Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderUltima ora

Romanescu- existau candidați mai buni la CJ decât Iulian Popescu

Invitat la emisiunea În interes Public, difuzată de Gorj Tv în data de 19 iulie, Marcel Romanescu, primarul Muncipiului Târgu-Jiu, a abordat ca subiect alegerile locale ce au avut loc în anul 2020.

Acesta a declarat faptul că, la momentul acela, PNL avea susținerea populației, chiar a 60% din locuitorii județului Gorj pentru primari.

Pe baza acestei premise, Iulian Popescu a canditat din partea PNL pentru președinția Consililui Județean Gorj, aceasta fiind și prima lui campanie electorală.

Marcel Romanescu a afirmat că unul dintre motivele pentru care Iulian Popescu a pierdut președinția a fost și faptul că a început campania electorală târziu și oamenii nu il cunoșteau.

De asemenea, a mai declarat și faptul că existau și alte persoane care ar fi putut candida cu șanse reale la președinția Consililui Județean.

Mădălin Bunoiu, prorectorul Universității de Vest, ar fi fost o alegere mai bună, după cum susține Marcel Romanescu, și ar fi putut aduce adepți.

Articole similare

Back to top button