Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ce probleme au fost ridicate la Consiliul Național al Federației Ambulanța

În perioada 27 iunie – 1 iulie a avut loc Consiliul Național al Federației Ambulanța, întâlnire în cadrul căreia au fost abordate diverse teme precum salarizarea, starea în care se regăsește parcul auto, starea sediilor serviciilor de ambulanță etc.

Cea mai arzătoare dintre probleme, așa cum o numește Ionuț Ianc, președintele Sindicatului Salvamed Gorj, a fost legată de acordarea sporului pentru condiții deosebite. În perioada când pandemia de Coronavirus era în floare, sporul atingea un procent de 80%. În momentul în care cazurile infectărilor cu virusul Covid s-au diminuat, acest lucru  atras după sine și diminuarea procentajului sporului la valoarea de 55%, fapt ce genera o scădere a salariului cu cel puțin 1500 lei.

Promisiuni și garanții au venit din partea Ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, conform căruia se vor căuta soluții pentru a se putea reveni cât mai curând la procentul inițial al sporului de 80%, declară Ianc.

Articole similare

Back to top button