Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Recensământul prelungit până pe 24 iulie

Întrucât ritmul de recenzare la RPL2021 în anumite localități este scăzut și nu permite recenzarea întregii populații rezidente a României până la data de 17 iulie, au fost impuse măsuri pentru prelungirea perioadei de colectare a datelor prin interviu față în față realizat de recenzori. Astfel, Comisa Centrală pentru Recensământul Populației și Locuințelor din România în anul 2021 a hotărât următoarele:

  • Perioada de recenzare se prelungește până la data de 24 iulie
  • Primarii vor lua măsurile necesare pentru asigurarea încheierii contractelor conform modelului Contractului-cadru de servicii pentru recensământul populației și locuințelor
  • Celelalte termene ale activităților și subactivităților din cadrul Programului de desfășurare a activităților Recensământului populației și locuințelor aprobat de Comisia Centrală pentru Recensământul populației și locuințelor din România pentru anul 2021 prin Hotărârea nr. 4/21 iulie 2021, rămân nemodificate.

Articole similare

Back to top button